Rens av anlegg

Jevnlig rens av drikkevarelinjer er avgjørende. Urensede linjer kan påvirke smaken på drikkevarer og utgjøre helsefare. Regelmessig rengjøring sikrer kvalitet, forlenger utstyrets levetid og opprettholder et positivt omdømme i bransjen.

Viktigheten med et rent anlegg

I alle bedrifter innenfor mat og drikke, er hygiene kritisk, både for helse og for å opprettoholde kvalitetet av service man ønsker å gi. Renhold av linjene er med på å bevare smaken, lukten og utseende på drikken.




Kontaktskjema

Meeting rooms

  1. Koble av ølfatet. Om det er flere enn én linje som skal renses kan det være lurt å notere seg hvilken kobling som hører til hvilken kran.
  2. Fyll rensedunken med rensevæske og vann. 

       

Book Service

Vi vedlikeholder for deg

La oss ta oss av vedlikeholde, og sørge for at anlegget fortsetter å fungere som nytt i mange år fremover.



Kontakt oss for avtale eller en utforpliktet prat. 

Kontaktskjema
Share by: